Onze reparatie tarieven

Bij MobielNed begrijpen we dat transparantie en eerlijkheid essentieel zijn als het gaat om reparatiekosten. We zijn er trots op dat we onze klanten duidelijke en eerlijke tarieven kunnen bieden voor al onze reparatiediensten. Hieronder vind je meer informatie over hoe we onze tarieven structureren en wat je kunt verwachten:

Prijsvariatie per apparaat: Onze tarieven variëren afhankelijk van het merk en model van je apparaat. Elk apparaat heeft unieke kenmerken en vereist specifieke onderdelen en expertise voor reparatie. Daarom houden we rekening met de complexiteit van elk apparaat bij het bepalen van onze tarieven.

Transparante prijsstelling: We streven naar volledige transparantie in onze prijsstelling. Dit betekent dat je vooraf duidelijk wordt geïnformeerd over de kosten van de reparatie, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. We geloven in eerlijke prijzen voor hoogwaardige reparaties.

Prijsindicatie: Als je wilt weten hoeveel een specifieke reparatie zal kosten, kun je gebruik maken van onze handige calculator op onze website. Hiermee kun je een schatting krijgen van de reparatiekosten voordat je de beslissing neemt om door te gaan met de reparatie.

Kwaliteit boven alles: Bij MobielNed streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze reparaties. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en onze technici zijn goed getraind en ervaren. Hoewel we streven naar betaalbare tarieven, compromitteren we nooit op kwaliteit.

Snelle en efficiënte service: Naast eerlijke prijzen streven we ook naar snelle en efficiënte reparaties. We begrijpen dat je je apparaat snel weer in gebruik wilt nemen, en we doen er alles aan om de reparatietijd tot een minimum te beperken.

Bij MobielNed geloven we dat eerlijke tarieven, kwaliteit en transparantie de basis vormen van onze reparatiediensten. We willen ervoor zorgen dat onze klanten vertrouwen hebben in onze tarieven en tevreden zijn met de waarde die we bieden. We staan voor je klaar om je kostbare apparaten te herstellen. Wáár je ook bent!

 

 

Selecteer dagwaarde
€1500
arrow arrow

Wat is mijn dagwaarde?

Weet je niet wat jou device waard is? Doe de dagwaarde check!

€1125
Reparatie budget

Download de dagwaarde checker (PDF)

Vul je e-mailadres in en ontvang een overzicht.

"*" geeft vereiste velden aan