MacBook Pro 13 inch touchbar (2016 – 2017)

Met FixBuzz krijg je overal vlotte MacBook Pro reparaties. Beleef onze snelle, eenvoudige en deskundige service. Waar je ook bent!

Boek een afspraak aan huis

Zo simpel werkt een reparatie

Boek een afspraak aan huis

MacBook Pro A1706 reparatie bij MobielNed

Heb je een MacBook Pro A1706 die je niet kunt missen voor je werk of studie? Bij MobielNed snappen we hoe belangrijk een goed werkende MacBook voor je is. Of je nu een deadline moet halen of aan projecten werkt, wij staan voor je klaar. Voor problemen met het scherm, de batterij, het toetsenbord, of als je MacBook traag is, fixen wij het voor je.

Tijd is kostbaar, en in een wereld die constant in beweging is, begrijpen we dat elke minuut telt. Daarom zorgt MobielNed ervoor om reparaties zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. Dankzij onze mobiele reparatieservice, FixBuzz, is het niet meer nodig om kostbare tijd te verliezen door naar een reparatiecentrum te reizen. Wij komen direct naar je toe, op een locatie die jou het beste uitkomt, zodat je ongestoord verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Reparatie kosten voor MacBook Pro A1706

Als je overweegt je MacBook Pro te laten repareren, biedt MobielNed een eenvoudig te gebruiken online boekingssysteem waar je snel een afspraak kunt plannen. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomen, en ons ervaren team zal zorgen voor een deskundige en grondige reparatie. Voor degenen die twijfelen tussen reparatie en de aanschaf van een nieuw apparaat, biedt MobielNed een handige budget calculator. Deze tool helpt je bij het afwegen van de geschatte reparatiekosten tegen de huidige waarde van je MacBook Pro, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken die het beste past bij jouw situatie en budget.

Kies voor MobielNed en ervaar de geruststelling van een service die niet alleen snel en betrouwbaar is, maar die ook naar jou toekomt, waar je ook bent. Laat ons je MacBook Pro herstellen en geniet weer van een apparaat dat als nieuw functioneert, zodat je zonder zorgen verder kunt met je werk of studie.



Waarom
MobielNed?

  • Voor je deur snel gerepareerd
  • Binnen 30 minuten klaar
  • Geen data verlies
  • Geen back up nodig
  • 24 maanden garantie
  • 15+ jaar ervaring
  • Binnen 2 uur op locatie
  • Bespaar geld met reparatie
  • Dezelfde dag nog aan huis
  • Originele & compatible parts

Boek nu
jouw afspraak

Boek een afspraak aan huis

Reparatie
calculator

Bij MobielNed is onze missie om mobiele telefoons nieuw leven in te blazen door snelle en gemakkelijke reparaties aan huis te bieden.

Calculeer nu!